Tervetuloa Jusslaan!

Etsitkö organisaatiosi tarpeisiin sopivia, työnkulkua tehostavia suurkuvalaitteita? Haetko inspiraatioita sign&display tai sisustustuotteiden markkinoille? Etsitkö sopivia materiaalivaihtoehtoja eri sovelluskohteisiin?

Tervetuloa tutustumaan suurkuvamarkkinoiden johtaviin tuotemerkkeihin ja keskustelemaan Seri-Decon asiantuntijoiden kanssa liiketoimintaasi sopivista tuotantoratkaisuista.

Esillä olevat tuotteet:

  • Laaja valikoima suurkuvalaitteita graafiseen ja CAD-GIS tuotantoon

  • Työnkulkuratkaisut ja laadunhallinnan työkalut

  • Materiaalit ja tarvikkeet mainonta-, julkisivu-, opaste-, sisustus- ja ajoneuvosovelluksiin

  • Display- ja esillepanoratkaisut

  • Sd-akatemian kurssitarjonta

Osoite ja lisätiedot

Jusslansuora 10, Tuusula

Jusslassa ovet ovat avoinna 6.–7.syyskuuta klo 9–16 Seri-Decon esittely- ja koulutusrakennuksessa osoitteessa Jusslansuora 10. Tarjolla on myös pientä purtavaa.
 
Yhteystiedot:
Seri-Decon asiakaspalvelu
Jusslansuora 15
010 841 8080
myynti@seri-deco.fi

Ohjelma

Lisätietoa Seri-Decosta

Seri-Deco on vuonna 1977 perustettu kuvallisen viestinnän laitteiden, materiaalien ja tarvikkeiden maahantuoja. Yritys tarjoaa ratkaisuja kuvan tuotantoon erilaisille pinnoille sekä tuotteiden viimeistelyyn ja esillepanoon. Tuotevalikoima kattaa suurkuvatulostimet, leikkurit, tuotantolaserit, CNC-jyrsimet, laminaattorit, ohjelmistot, tuotantomateriaalit ja -levyt sekä displaytuotteet.

Seri-Decon palveluksessa työskentelevät 42 ammattilaista varmistavat sujuvan logistiikan lisäksi ammattitaitoisen asiakaspalvelun sekä toimivat tuki‐ ja huoltopalvelut. Yrityksen pääkonttori ja Suomen varastot sijaitsevat Tuusulassa. Tytäryhtiö toimii Vilnassa, Liettuassa.