Tervetuloa Jusslaan!

Etsitkö organisaatiosi tarpeisiin sopivia, työnkulkua tehostavia suurkuvalaitteita? Haetko inspiraatioita sign&display tai sisustustuotteiden markkinoille? Etsitkö sopivia materiaalivaihtoehtoja eri sovelluskohteisiin?

Toimintansa neljää vuosikymmentä juhlistava Seri-Deco järjestää omalta osaltaan Jusslan Demopäivät jo kuudennen kerran. Jusslan teollisuusalueella järjestettävässä myyntinäyttelyssä havainnollistetaan suurkuvatuotannon mahdollisuuksia sekä tehokkuutta ja laatua parantavia ratkaisuja erilaisten laitteiden ja tarvikkeiden käyttödemojen sekä hyödyllisten tietoiskujen merkeissä.

Koulutus- ja esittelytiloissamme on näyttävästi esillä suurkuvamarkkinoita hallitsevan HP Latex -suurkuvatekniikan laajat käyttömahdollisuudet mm. korkealaatuisten ja hajuttomien mainoskuvien tai sisustuselementtien tuottamiseksi. Esittelemme myös HP:n uuden Print and Cut -tuotantokokonaisuuden. Tietoiskuissa käsitellään myös yrittäjien kotisivuille integroitavia, pilvipalvelussa toimivia suunnittelu- ja tuotanto-ohjelmistoja, kuten HP WallArt ja juuri lanseerattu HP Signage Suite.

Demopäivillä on nähtävissä myös uutuuslaitteita. Tasolaminaattorin alkuperäiskeksijä ROLLSROLLER on vastannut markkinoiden kysyntään ja lanseerannut päätuotteensa rinnalle ROLL-X -laminaattorisarjan, jossa laminointitela on rakennettu avoimeksi, ilman lisätankoa. Lisäksi leikkaava, merkkaava ja kaivertava Trotec Speedy 360 laser ainutlaatuisella Sonar™ -kohdistustekniikalla ja multifunctional-pöydällä odotetaan kiinnostavan kaivertamisen ammattilaisia.

Myyntipäivillämme pääset tutustumaan lisäksi laajaan materiaalivalikoimaan myymälämainonnan, opastetuotannon, sisustusratkaisujen, promootioiden ja ajoneuvomerkintöjen tuottamiseksi. Paikan päällä voi testata ensimmäisten joukossa 4.9. Euroopassa lanseerattavia Avery Dennisonin tuotantomateriaaleja ja käteviä Yellotools työkaluja. Avery Dennisonin kouluttaja antaa lisäksi vinkkejä ammattitaitoiseen ja kestävään teippaamiseen.

Esillä olevat tuotteet:

  • Laaja valikoima suurkuvatuotannon laitteita graafiseen ja CAD-GIS tuotantoon

  • Työnkulkuratkaisut ja laadunhallinnan työkalut

  • Materiaalit ja tarvikkeet mainonta-, julkisivu-, opaste-, sisustus- ja ajoneuvosovelluksiin

  • Idearikas Sd-Lounge
  • Display- ja esillepanoratkaisut

  • Sd-akatemian kurssitarjonta

Lisätietoa Seri-Decon tapahtumasivulta.

Osoite ja lisätiedot

Jusslansuora 10, Tuusula

Jusslassa ovet ovat avoinna 6.–7.syyskuuta klo 9–16 Seri-Decon esittely- ja koulutusrakennuksessa osoitteessa Jusslansuora 10. Tarjolla on myös pientä purtavaa.
 
Yhteystiedot:
Seri-Decon asiakaspalvelu
Jusslansuora 15
010 841 8080
myynti@seri-deco.fi

Ohjelma

Lisätietoa Seri-Decosta

Seri-Deco on vuonna 1977 perustettu kuvallisen viestinnän laitteiden, materiaalien ja tarvikkeiden maahantuoja. Yritys tarjoaa ratkaisuja kuvan tuotantoon erilaisille pinnoille sekä tuotteiden viimeistelyyn ja esillepanoon. Tuotevalikoima kattaa suurkuvatulostimet, leikkurit, tuotantolaserit, CNC-jyrsimet, laminaattorit, ohjelmistot, tuotantomateriaalit ja -levyt sekä displaytuotteet.

Seri-Decon palveluksessa työskentelevät 42 ammattilaista varmistavat sujuvan logistiikan lisäksi ammattitaitoisen asiakaspalvelun sekä toimivat tuki‐ ja huoltopalvelut. Yrityksen pääkonttori ja Suomen varastot sijaitsevat Tuusulassa. Tytäryhtiö toimii Vilnassa, Liettuassa.