Vahvasti toteutusten kautta

Sesoman Demopäivätarjonta rakentuu vahvasti toteutuksien esittelyyn: mitä kaikkea meidän tuotteilla voi tehdä ja kuinka ne toteutetaan.

Viime vuodelta tuttu Demoareena pystytetään jälleen ja luvassa on aika siistejä uutuuksia mm. autojen yliteippaukseen ja ikkunoiden tummennukseen, oikeita työkaluja ja työskentelytekniikoita unohtamatta. Telinepuoli on myös vahvasti edustettuna Expolinc Pop Up Cafen ja muiden suosikkien muodossa. Laitepuolella esittelyssä on LED UV –tekniikkaa ja tekstiilipuolta eri muodoissaan ohjelmistoineen. Unohtamatta tietysti erittäin hyviä tarjouksia, niitä sitten riittää niin laitteista kuin materiaaleistakin!

Esillä olevat tuotteet

  • Auto- ja ikkunakalvot
  • Telineet materiaaleineen
  • Tulostusmateriaalit toteutuksineen
  • Merkintätuotteet
  • LED UV –tekniikan ja tekstiilipuolen laitteistoa eri tarpeisiin
  • Calderan ja Onyxin ohjelmistot

Osoite ja lisätiedot

Mittalinja 5, Vantaa

Sesomalla ovet ovat avoinna 6.–7.syyskuuta klo 9–16. Sijainti on Onnisen ”takapihalla” Nelostien ja Vanhan Lahdentien välissä. Tarjolla myös pientä purtavaa.
 

Yhteyshenkilö:
Eveliina Kortelainen
020 745 9630
eveliina@sesoma.fi

Ohjelma

Lisätietoa Sesomasta

Sesoma on visuaalisen viestinnän ammattilaisia ja -toteuttajia palveleva maahantuonti- ja tukkuliike Vantaalla. Valikoimastamme löydät suurkuvalaitteistot, ohjelmistot, materiaalit mainontaan kaikille pinnoille merkinnästä yliteippauksiin, messutelineet ja näihin kaikkiin tarvittavat työkalut sekä asiantuntevan huollon palvelut.