Uutta vauhtia printtiin

Tule inspiroitumaan upeasta Speed-kampanjasta, joka esittelee, kuinka yhdistämällä Canon-teknologiaa ja automatisoituja työnkulkuja laajennat tuotevalikoimaanne sekä kiihdytät liikevaihtosi kasvuun.

Näe ja koe UVgel-teknologiaan perustuva, Fespassa juuri julkaistu uutuutemme Océ Colorado 1650, jolla voit tulostaa mattaa ja kiiltävää samalla musteella. Ensiesittelyssä on myös uuteen LED-teknologiaan perustuva Océ Arizona 1300 -sarjan tasotulostin ja Zünd -leikkauspöydän print&cut-työnkulku. Ainutlaatuisen Océ Touchstone-ohjelman avulla Océ Arizona-tasotulostinta voidaan käyttää näyttävien kohopintarakenteiden luomiseen sekä ulko- että sisätilojen sisustuksessa määrittämällä kohotettuja efektejä esimerkiksi kivi-, tiili-, puu- ja sisustuslaatoille.

Digitaalisen arkkipainamisen osalta esittelemme uuden imagePRESS C910 -värituotantojärjestelmän, jonka avulla voidaan tuottaa nyt entistäkin monipuolisemmin asiakastöitä. Laite kykenee käsittelemään pintakuvioituja, 350g paksuisia sekä jopa 1300 mm pituisia banner-arkkeja sekä kirjekuoria. Esittelemme laitteen uusia mahdollisuuksia yhdistettynä PRISMA-työnkulun automaatioon, jotka yhdessä parantavat kannattavuutta ja luovat täysin uutta kilpailukykyä.
 
Tarjoamme mielenkiintoisten tulostussovellusten ja uusien ideoiden lisäksi myös pientä purtavaa.

Osoite ja lisätiedot

Canon Showroom: Hakamäenkuja 4-6, Vantaa

Showroomin ovet ovat avoinna 10.–12.9.2019, klo 9–16. Tarjolla on myös pientä purtavaa.

Yhteyshenkilö:
Timo Kymäläinen
0400 679 209
timo.kymalainen@canon.fi

Lisätietoa Canonista