Tekstiili- ja suurkuvatuotannon uudet tuulet Seri-Decolla!

Seri-Deco esittelee suurkuva-, ja tekstiilituotannon uusimmat laitteet, ohjelmistot ja materiaalit Democenterissään Tuusulassa. Tule tutustumaan HP STITCH -sublimaatiotulostimeen ja näe tekstiilituotannon ja värihallinnan uusi aikakausi. Esittelemme myös monta muuta tuotantoratkaisua, jolla voit kasvattaa liiketoimintaa kustannustehokkaasti. Tervetuloa inspiroitumaan ja hakemaan ideoita!

HP STITCH S500 -sublimaatiotulostin on ensiesittelyssä Suomessa! HP:n edistyksellisen dye-sub -tulostusteknologian ansiosta vähennät tulostusaikaa sekä väri- ja materiaalihukkaa tekstiilituotannossa ja saavutat yhdenmukaiset, samana toistuvat ja upeat värit eri materiaaleilla.

Laajenna ja monipuolista suurkuvatuotantoa. Esittelemme Demopäivillä HP Latex R2000 -tasotulostimen monipuoliset tuotantomahdollisuudet. Näe miten tulostus-leikkuu-työnkulku onnistuu saumattomasti R2000-tulostimen ja Summa F -tasoleikkurin väillä tai HP latex 365 ja 115 -rullatulostimilta Summan rullaleikkureille.

Esittelyssä on myös Rolandin tulostinuutuus TrueVIS VG2, joka on integroidulla leikkurilla, valkoisella tai oranssilla lisävärillä ja monilla uusilla ominaisuuksilla varustettu suurkuvatulostin. Katso myös, miten jälkikäsittely onnistuu helposti Rollsrollerin, Keencutin tai Neschenin jälkikäsittelylaitteilla.

Ota kaikki hyödyt irti tuotantolaitteista ja -ohjelmistoista. Havainnollistamme todellisia tuotantoympäristöjä jäljittelevillä esittelypisteillä vaihtoehtoja kasvattaa tuotantokapasiteettia ja parantaa tuotantotarkkuutta nykyaikaisin tuotantolaittein ja ohjelmistoin. Lisäksi esittelyssä on materiaaliuutuuksia (mm. Neschen-pisteliimatarrat ja ImagePerfect)  suurkuvatuotantoon. Tarjoamme tapahtumassa kiinnostavien tulostimien ja tuotantolaitteiden sekä uusien ideoiden lisäksi myös pientä purtavaa.

TERVETULOA SERI-DECON DEMOPÄIVILLE!

Lisätietoa: https://www.seri-deco.fi/uutiset/demopaivat2019

Esiteltävät laitteet ja ratkaisut:

  • HP STITCH S500 -sublimaatiotulostin ja Klieverik-kalenteri
  • HP Latex R-sarjan tasotulostin ja HP Latex 365 & 115 -tulostimet
  • Summa F1612-tasoleikkuri Conveyor Extension -jatkeella sekä Summan rullaleikkurit
  • Rolandin uudet leikkaavat TrueVIS VG2 -suurkuvatulostimet
  • Rollsrollerin Roll-X Go ja Neschen ColdLam 1650 -laminaattorit
  • Trotec laserit ja uudet levyt
  • HP PageWide XL CAD/GIS/julistetulostimet sekä taittolaitteet
  • Expolincin display- ja esillepanoratkaisut – uutuutena Expolinc Frame
  • Työnkulku- ja automaatioratkaisut sekä laadunhallinnan työkalut
  • Uutuusmateriaalit mainonta-, julkisivu-, opaste-, sisustus- ja ajoneuvosovelluksiin

Lisätietoa Seri-Decon tapahtumasta Sd-medioissa. Seuraa uutisointia:

Osoite ja lisätiedot

Seri-Deco Demo Center
Jusslansuora 10, Tuusula

Seri-Decon Democenterissä on avoimet ovet 10.–12.9. syyskuuta klo 9–16. Tervetuloa Jusslaan Tuusulaan!  Tarjolla on pientä purtavaa.
 
Yhteystiedot:
Seri-Decon asiakaspalvelu
Jusslansuora 15
010 841 8080
myynti@seri-deco.fi

Lassi Suoranta
010 841 8086
lassi.suoranta@seri-deco.fi

Yrjö Vihavainen
010 841 8092
yrjo.vihavainen@seri-deco.fi

Jouni Seppälä
010 841 8089
jouni.seppala@seri-deco.fi

Jesse Vihavainen
010 841 8091
jesse.vihavainen@seri-deco.fi

Lisätietoa Seri-Decosta

Seri-Deco on vuonna 1977 perustettu kuvallisen viestinnän laitteiden, materiaalien ja tarvikkeiden maahantuoja, joka kuuluu kansainväliseen Spandex-konserniin. Yritys tarjoaa ratkaisuja kuvan tuotantoon erilaisille pinnoille sekä tuotteiden viimeistelyyn ja esillepanoon. Tuotevalikoima kattaa suurkuvatulostimet, leikkurit, tuotantolaserit, CNC-jyrsimet, laminaattorit, ohjelmistot, tuotantomateriaalit ja -levyt sekä displaytuotteet.

Seri-Decon palveluksessa työskentelevät 40 ammattilaista varmistavat sujuvan logistiikan lisäksi ammattitaitoisen asiakaspalvelun sekä toimivat tuki‐ ja huoltopalvelut. Yrityksen pääkonttori ja Suomen varastot sijaitsevat Tuusulassa. Tytäryhtiö toimii Vilnassa, Liettuassa.

Katso kotisivut www.seri-deco.fi