Tervetuloa Tuusulaan!

Spandex Demo & Training Center on Demopäivien 14.–16.9. ajan täynnä nähtävää! Tervetuloa tutustumaan graafisen alan ja visuaalisen viestinnän laitteisiin, ohjelmistoihin, tarvikkeisiin ja materiaaleihin sekä tapaamaan meitä!

Esittelemme laitedemoissa HP Latex -suurkuvatulostimia, HP PageWide XL -monitoimitulostimia, Rolandin leikkaavia tulostimia sekä jälkikäsittelyä mm. Summan leikkureilla, Neschenin ja Rollsrollerin laminaattoreilla sekä Sefan ja Siserin prässeillä.  

Tärkeässä roolissa ovat myös ympäristöystävällisemmät materiaalivaihtoehdot sekä erilaiset sisustus- ja lasinsomistuskalvot. ColorLabissa pääset tutustumaan värihallintaan ja suurkuvatuotannon ohjelmistoihin ja teippauspisteissämme pääset kokeilemaan Cover Styl’
-sisustuskalvoja ja erilaisia teippejä mm. ImagePerfectiltä. Lisäksi luvassa on tärkeä tuotelanseeraus, joten tervetuloa paikan päälle kuulemaan lisää!

Meillä on koko Demopäivien ajan tarjolla hodareita, virvokkeita sekä kahvipannu kuumana! Poikkea käymään, niin jutellaan ja nähdään!

Tervetuloa inspiroitumaan ja hakemaan ideoita!

Lisätietoa: https://www.spandex.fi/uutiset/Demopaivat2022/

Esiteltävät suurkuvalaitteet ja ratkaisut:

 • Vastuullinen tulostaminen HP Latex -väreillä ja -teknologialla
  • HP Latex R1000 -tasotulostin
  • HP Latex 700/800W -suurkuvatulostin
  • HP Latex 365 -suurkuvatulostin
 • HP PageWide XL Pro 5200 MFP CAD/GIS/julistetulostin
 • Ympäristöystävälliset materiaalit visuaaliseen viestintään
 • Rolandin leikkaavat suurkuvatulostimet
 • Summan rullaleikkurit ja Summa F-sarjan tasoleikkuri
 • Keencutin manuaalileikkurit
 • Rollsrollerin ja Neschenin laminaattorit
 • Sefan, Siserin ja Klieverikin prässit
 • Display- ja esillepanoratkaisut

Seuraa uutisointiamme:

Nettisivut ja verkkokauppa 
Facebook
Instagram 
Twitter 
LinkedIn 
Estradi 

Osoite ja lisätiedot

Spandex Demo & Training Center
Jusslansuora 10, Tuusula

Tervetuloa Spandexin Demopäivät-tapahtumaan 14.–16.9. klo 9–16!  Tarjoamme hodareita ja kahvia sekä virvokkeita koko tapahtuman ajan.

Yhteystiedot:

Spandex asiakaspalvelu
010 841 8080
myynti@spandex.com

Jussi Heinämäki
010 841 8081

Yrjö Vihavainen
010 841 8092

Jouni Seppälä
010 841 8089

Marcus Nikander
010 841 8084

Lisätietoa Spandexista:

Spandex Finland (ent. Seri-Deco) on vuonna 1977 perustettu graafisen alan materiaalien, tarvikkeiden ja laitteiden maahantuoja ja tukkukauppa, joka palvelee visuaalisen viestinnän ammattilaisia Suomessa ja Baltian maissa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. tarra- ja tulostusmateriaalit, sisustus- ja ikkunakalvot, display-telineet, suurkuvatulostimet, tarraleikkurit ja jälkikäsittelylaitteet, ohjelmistot sekä koulutus- ja huoltopalvelut. Palveluksessamme työskentelevät 40 ammattilaista varmistavat sujuvan logistiikan lisäksi ammattitaitoisen asiakaspalvelun, teknisen tuen ja laitteiden huollon. Spandex Finland kuuluu kansainväliseen Spandex-konserniin, joka toimii 20 maassa ja työllistää yli 1000 työntekijää. www.spandex.fi.