Tervetuloa Tahkotielle!

Demopäivillä pääset henkilökohtaisesti tapaamaan Antaliksen yhteyshenkilöitä ja tutustumaan niin tuotteisiimme kuin palveluihimmekin suurkuvien, pakkaamisen ja papereiden osalta. Lisäksi tarjoamme sinulle herkullisen lounaan ja mahdollisuuden voittaa arvonnassa. Kaikki tarvittava yhdestä paikasta eli Antalikselta!

Tervetuloa tutustumaan Antaliksen Demopäivien tarjontaan:
mm. Epson-suurkuvatulostimet, Graphtec-leikkuri, Obelisk-kuumalankaleikkuri, Flexa-laminaattori, CWT tasolaminaattori / työpöytä, Vanguardin tulostusmallit...Mukana myös inspiroivia suurkuvamateriaaleja antamaan ideoita omaan työhösi: Arlon-yliteippausmateriaaleja, B-Flex-lämpösiirtokalvoja, Coala Interior Film 
-sisustuskalvoja, Coala Windows Decor -lasinsomistuskalvoja, ContraVision-kalvoja (one-way-vision), Vaimee-akustiikkalevyjä...

Tutustu suurkuva-alalle soveltuviin paperi- ja pakkausratkaisuihimme: pakkauslaatikot, postituspakkaukset, pakkausteipit, kiristekalvot, akkuvannehtijat, inspiroivat painonäytteet yms.

Tilaisuudessa saat asiantuntijaltamme henkilökohtaista opastusta nettikauppamme käyttöön.  

Tarjoamme keittolounaan + letut klo 10.30 - 14.00 välisenä aikana, koko päivän myös kahvia/teetä/virvokkeita kahvileipien kera tarjolla.

Hyödynnä Demopäivä-tarjouksemme ja osallistu paikan päällä arvontaan!

Seuraa uutisointia:
nettisivuiltamme www.antalis.fi ja Facebookissa

Osoite ja lisätiedot

Tahkotie 2, Vantaa

Antaliksen ovet ovat avoinna 14.–15.9. klo 9–16

Yhteyshenkilöt:

Visual Com –tiimi

Christer Carlsson
040 520 1781

Kerstin Tirronen
0201 800 216

Ben Lindgren
040 193 9224

Lisätietoa Antaliksesta