Tervetuloa Tahkotielle!

Demopäivät tarjoaa hyvän mahdollisuuden nähdä henkilökohtaisesti niin Antaliksen yhteyshenkilöitä kuin tarjontaakin. Antalis esittelee mm. inspiroivia suurkuvamateriaaleja ja -laitteita. Tilaisuudessa on mahdollista tutustua myös papereiden mielenkiintoiseen maailmaan – monipuolisista pakkausratkaisuista puhumattakaan! Paikan päällä on helppo myös kysyä lisää uudistuneesta nettikaupastamme. Kaikki tarvittava yhdestä paikasta eli Antalikselta!

Tervetuloa Tahkotielle tutustumaan Antaliksen Demopäivien tarjontaan: mm. Epson-suurkuvatulostimia, Graphtec-leikkureita, Obelisk-kuumalankaleikkureita sekä CWT- ja Flexa-jälkikäsittelylaitteita.

Uutuutena esittelemme tulostettavia Arlon-yliteippausmateriaaleja. Esittelemme myös Contra Vision® HD™-materiaalia, joka on maailman ainoita mikrorei’itettyjä one-way-vision-kalvoja. Nämä täydentävät hienosti Coala Interior Film -sisustuskalvojen, Vaimee-akustiikkalevyjen ja monien muiden mielenkiintoisten suurkuvamateriaalien valikoimaamme.

Pakkauspuolella tuomme esiin erilaisia FSC®-sertifioituja postituspakkauksia sekä monenlaisia pakkausratkaisuja koneista materiaaleihin saakka.

 Tilaisuudessa pääset tutustumaan myös uudistuneeseen nettikauppaamme sekä papereiden mielenkiintoiseen maailmaan. Pääset hypistelemään mm. uusia Olin-papereita ja katsomaan, kun OKI esittelee Antaliksen erikoismateriaalien käyttöä digitulostuksessa.

Tarjolla pientä syötävää ja juotavaa!
Osallistu paikan päällä arvontaan!

 

Seuraa uutisointia:
nettisivuiltamme www.antalis.fi ja Facebookissa

Osoite ja lisätiedot

Tahkotie 2, Vantaa

Antaliksen ovet ovat avoinna 10.–11.11. klo 9–16

Huom! Tulethan vierailulle täysin terveenä ja oireettomana. Suosittelemme maskin käyttöä. Tervetuloa!

Yhteyshenkilöt:

Visual Com –tiimi

Christer Carlsson
040 520 1781

Kerstin Tirronen
0201 800 216

Lisätietoa Antaliksesta