KTA World. Paikka, jossa graafisen alan osaajien kannattaa käydä.

KTA-Yhtiöt tarjoaa alan taitajille uusia teknologioita, ohjelmistoja, materiaaleja ja tarvikkeita Tuusulan KTA World -näyttelytilassaan.

KTA-Yhtiöiden KTA World palvelee graafisen alan yrityksiä offset- segmentistä suurkuvaan ja ohjelmistoista jälkikäsittelyihin sekä värienhallintaan.

KTA-yhtiöiden teemana on sujuva ja helppo sekä värihallittu työnkulku eri työvaiheissa.

OFFSET-SEGMENTILLE esittelemme Komori-painoteknologiat, Fujifilm-prosessivapaat levyt, Huber-painovärit, XMF-työnkulun, tarvikkeet ja pesuaineet.

SUURKUVAPUOLELLA esittelemme Fujifilm UV Led hybrid -tulostimen, Kongsberg-tasoleikkurin monipuolisin työkaluin sekä Epson-teknologiat sisä- ja ulkokäyttöön.  Epson-teknologiat soveltuvat erityisen hyvin mm. Pantone-sävyjen tulostukseen suuren väriavaruutensa sekä uusimman tulostuspääteknologian ansiosta.

TYÖN JA TYÖVIRTOJEN HALLINTAAN KTA -Yhtiöt tarjoaa ESKO- tuoteperheestä WebCenteriä (projektin hallintaan), Automation Engineä työnkulun tehostamiseen sekä Icut-ohjelmistoa nopeuttamaan ja tehostamaan tasoleikkurin tuottavuutta. Offset-segmenttiin Fujifilm XMF-työnkulku, Caldera RIP - ja Color Gate RIP -ohjelmistot suurkuvan tulostus-, värienhallinta- ja jälkikäsittelyn työnkuluksi.  Rakennesuunnittelun avuksi on tarjolla ArtiosCad sekä ESKO:n laaja mallikirjasto.

X-RITE esittelee sublimaatiotulostuksen värinhallinnan tueksi uuden spektrofotometrin, joka on erityisesti suunniteltu sublimaatiokankaiden mittaamiseen. Lisäksi X-Rite on tuonut markkinoille uuden laitteen, joka soveltuu nesteiden mittaamiseen.

Lisäksi esillä on erikoismateriaaleja sisutussuunnittelijoille sekä laite- ja materiaalitarjouksia.

Black Grill & Cafe -catering paistaa hampurilaiset listalta.

Ilmoittaudu etukäteen ja osallistut leffalippujen arvontaan. Paikalla käyneiden kesken arvomme Epson-mustesuihkutulostimen.

ILMOTTAUTUMISET: https://www.kta.fi/episte.php?aid=136264

Osoite ja lisätiedot

Jusslansuora 20 D, Tuusula

Tuusulassa sijaitseva KTA:n näyttelytila KTA World on avoinna 10.–12. syyskuuta klo 9–16.

Ilmoittautumiset kta@kta.fi
Ilmoittautumalla osallistut
Epson -mustesuihkutulostimen
arvontaan!

Yhteyshenkilöt:
Tarmo Kuusela
050 354 16 32
tarmo.kuusela@kta.fi

Reinhard Lindqvist
0400 426 245
reinhard.lindqvist@kta.fi

Lisätietoa KTA-Yhtiöistä