KTA World. Paikka, jossa graafisen alan osaajien kannattaa käydä.

KTA-Yhtiöt tarjoaa alan taitajille uusia teknologioita, ohjelmistoja, materiaaleja ja tarvikkeita Tuusulan KTA World -näyttelytilassaan.

KTA-Yhtiöiden KTA World palvelee graafisen alan yrityksiä offset- segmentistä suurkuvaan ja ohjelmistoista jälkikäsittelyihin sekä värienhallintaan.

KTA-yhtiöiden teemana on sujuva ja helppo sekä värihallittu työnkulku eri työvaiheissa.

Suurkuvatuotantoon esittelemme kustannustehokkaan Platinum-sarjan hybridi-, rulla- ja tasotulostimet, Kongsberg-tasoleikkurin monipuolisin työkaluin sekä Epson EcoSolvent ja Resin -teknologiat sisä- ja ulkokäyttöön.  Epson-tulostimet soveltuvat laajan väriavaruutensa vuoksi erityisen hyvin mm. Pantone-sävyjen tulostukseen. Q-Cut mini on myös mielenkiintoinen uutuus automaattileikkuripuolella.

Ohjelmistoratkaisuihin KTA-Yhtiöt tarjoaa ESKO-tuoteperheestä WebCenteriä (projektin hallintaan), Automation Engine työnkulun tehostamiseen ja .iCut-ohjelmistoa nopeuttamaan ja tehostamaan tasoleikkurin tuottavuutta. Caldera RIP - ja Color Gate RIP -ohjelmistot suurkuvan tulostus-, värienhallinta- ja jälkikäsittelyn työnkuluksi.  Rakennesuunnittelun avuksi on tarjolla ArtiosCad  ja Studio -ohjelmat.

X-RITE esittelee sublimaatiotulostuksen värinhallinnan tueksi spektrofotometrin, joka on erityisesti suunniteltu sublimaatiokankaiden mittaamiseen.

Offsetpainamiseen esittelemme Komori-painokoneet, niin offset-, kuin digiteknologiat, Fujifilm Jetpress  digipainokoneen ja Fuji XMF-työnkulun, sekä kaikki painamisen tarvikkeet ja aineet.

Lisäksi esillä on laite- ja materiaalitarjouksia.

Ilmoittaudu etukäteen kta@kta.fi ja osallistut leffalippujen arvontaan.

Osoite ja lisätiedot

Jusslansuora 20 D, Tuusula

Tuusulassa sijaitseva KTA:n näyttelytila KTA World on avoinna 10.–11.11. klo 9–16

Ilmoittautumiset kta@kta.fi
Ilmoittaudu etukäteen osallistut leffalippujen arvontaan. 

Huom! Tulethan vierailulle täysin terveenä ja oireettomana. Suosittelemme maskin käyttöä. Tervetuloa!

Yhteyshenkilöt:
Tarmo Kuusela
050 354 16 32
tarmo.kuusela@kta.fi

Reinhard Lindqvist
0400 426 245
reinhard.lindqvist@kta.fi

Lisätietoa KTA-Yhtiöistä